Home » » Kako povećati saobraćaj (traffic) prema svom blogu ili web sajtu

Kako povećati saobraćaj (traffic) prema svom blogu ili web sajtu

Pitanje svih pitanja
Svi se mi suočavamo s ovim problemom kako privući ljude da dođu vidjeti šta mi to radimo ,uostalom šta će vam blog ili sajt ako ga niko ne posjećuje .
No dobro ima i takvih blogova gdje ljudi pišu samo zbog sebe i za sebe ,ostalih 90 % radi blogove iz razloga da bi  to nešto pokazali svijetu .
Kako se počinje
Najprije dodajete blog  u Google ,Yahoo i Bing (MSN) ,ovo su najjači igrači s tim što je Gugl najjači i drži 80 % .

Da li dodavati u još neke pretraživače ?

Možete iskoristiti besplatnu prijavu  putem  submitexpress.  ili freewebsubmission a možete im i platiti ako imate para .Ako se odlučite za besplatnu prijavu onda morate zauzvrat postaviti njihov link na svoj blog ali vrijedi .Ili jednostavno ukucate u pretraživač Free submit URL i izbaciće vam hrpu sajtova koji to rade .
Oni će prijaviti vaš blog na oko 20 glavnih pretraživača ,svi ostali oslanjaju se na ove velike .Znači ako vas indeksira Google indeksiraće vas i neki tamo ....

Prijavite  blog ili sajt u  Dmoz to je najveći open directory projekt ili vam web katalog sa hiljadama  sajtova podijeljenih po kategorijama .Svaki unos bloga ili sajta se pregleda od strane editora i onda se odobrava ili ne njegov listing u Dmoz-u.Kažu da Gugl voli Dmoz i da njihovi botovi redovno pregledavaju sadržaj Dmoz-a i da ako ste tamo da će vas i Gugl drugačije gledati.

Kako povećati saobraćaj prema blogu 2

Share this article :
mojtv.hr - kompletan tv program

Pretraga

Custom Search
 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Kako do rješenja - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template