Home » » Kako napraviti Policu privatnosti za blog

Kako napraviti Policu privatnosti za blog

Ako imate blog i učlanili ste se u Guglov AdSense program i imate njihove reklame na blogu .Onda morate da imate i policu privatnosti .
Šta je Polica privatnosti ?
Polica privatnosti bi bila  ukratko , vaše  obavještenje  da li  prikupljate i kakve podatke o vašim korisnicima ,koristite li kolačiće .
Koristite li usluge treće strane u oglašavanju ,ili log  datoteke .


Prilično komplikovano zar ne ,a nisam ni nabrojao sve .Možete je sami napisati ali morate pokriti sve teme koje su potrebne i to je prilično teško .
Ili možete da odete na ovaj sajt   www.serprank.com/privacy-policy-generator   i generišete policu privatnosti ,ili kucajte u pretraživač generate privacy policy i dobićete još sajtova koji prave police privatnosti .Jednostavno unesite URL i email  adresu ,kliknite da li koristite kolačiće ili ne, na advertiser information otkačite čije reklame oglašavate .
Postoji više opcija AdSense ,Amazon, Chitika ,AdBrite i mnogi drugi odaberite one koje oglašavate ,kliknite na create my Privacy Policy  i to je to .
Generisanu Policu jednostavno kopirajte  i u formi novog posta postavite u blog ,link prema njoj postavite u donji dio vašeg bloga

Evo kako izgleda moja polica privatnosti  privacy-policy
Share this article :
mojtv.hr - kompletan tv program

Pretraga

Custom Search
 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Kako do rješenja - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template