Home » , , , , , , , , » Besplatni programi za čišćenje računara

Besplatni programi za čišćenje računara

Dragi posjetioci ,članak se redovno ažurira ,kako biste uvijek bili  pravilno informisani o najnovijim besplatnim proizvodima za čišćenje vašeg računara  .
Dobrodošli

Prilikom svakog vašeg izlaska na internet, vaš računar kupi hrpu tzv privremenih internet fajlova .
E sada  to prilično zna da uspori mašinu i performanse vašeg računara . Zbog toga postoje programi koji čiste te privremene internet fajlove ,kolačiće, internet istoriju .Takođe i registry koji zna biti pun nekorišćenih ekstenzija ,raznih ključeva i mnogo toga drugog .
Jedan od najpopularnijh je ccleaner ujedno i besplatan ,veoma lak za upotrebu čisti privremene datoteke,web history,kolačiće,form history,log fajlove i tako dalje
takođe jedan od boljih možda i ponajbolji je i Advanced-SystemCare-Free to su dva programa koja sam ja koristio i mogu reći da su zaista dobri u tome što rade .Advanced system care free ima 4 djelovanja ,čišćenje spyware-a,registra te privatnosti i pražnjenje korpe za reciklažu .
advanced system  care - performanseadvanced system care  free - izgled programaAdvanced system care ima i pro verziju koja se kupuje,i koja je naravno mnogo bolja .Barem u tome što svaki dan sam odradi i očisti sistem u određeno vrijeme .

advanced system  care - admin.alati
Pored ova dva imate i Fcleaner koji je takođe besplatan i radi veoma dobro svoj posao ,znači čisti sistem internet fajlove ,istoriju, kolačiće s tim da imate opciju sačuvati one koje ne želite brisati .
U glavnom meniju imate opciju


  • cleaner-čistač windowsa i browsera
  • uninstaler-deinstaler programa koji imate na kompu
  • startup manager-koji programi vam se pokreću uz windows,možete zaustaviti pojedine koji nisu  potrebni tools-windowsovi alati poput sistem restore
  • options-podešavanje Fcleaner
  • status-informacije o Fcleaneru 
 Možete ga skinuti ovde -fcleaner.com

fcleaner - izgled programa

Win Utilities free  čisti računar optimizuje i ubrzava rad računara tako barem tvrde proizvođači pored plaćene inačice ima i besplatnu verziju koju možete skinuti ovde  Win Utilities free.
Win Utilites Free ima sistem one click maintenance ,jedan klik održavanje sistema .

Glary Utilities
Glary Utilities ,ovaj moćan program nudi vam dobre alatke za poboljšanje performansi vašeg računara .Ima dobar interfejs koji vam omogućava da lako izaberete između nekoliko alata.
Start-up programa
Optimizacija memorije
Uklanjanje nevažećih prečica 
glary utilities prikaz rada 1

glary utilities prikaz rada 2
Čišćenje registra i još mnogo toga 
Share this article :

3 comments:

Uradi sam је рекао...

Hvala za ovaj post

Анониман је рекао...

svaka cast na ovom postu, meni osobno je puno pomogao

Petar је рекао...

CCleaner je obavezno na svakom kompjuteru koji koristim, Advanced System Care sam koristio jednom još davno, bio mi je dobar, ima puno funkcija

mojtv.hr - kompletan tv program

Pretraga

Custom Search
 
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Kako do rješenja - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template